Lagerhall för akvakultur och fiskeri

 

 

Rubb AB är en av marknadens mest erfarna företag inom flyttbara och utvidgningsbara byggnader till fiskodling och andra verksamheter inom fisket. Genom aktivt arbete med produktutveckling har vi i dag byggnader som tål det nordiska klimatet och som snabbt kan sättas upp längs hela kusten. Vi har levererat sådana plasthallar sedan starten på Rubbestadneset 1968.

 

 

KYL – OCH FRYSHALLAR

 

Vårt patenterade koncept med Glasull-isolering i celler utan kylbroar ger en utmärkt utgångspunkt för kyl- och fryshallar till lagring av fisk och fiskeprodukter. Ta kontakt med oss för att skapa en kostnadseffektiv lösning for ditt företags behov.

 

Först och främst jobbar vi med effektiva lagerhallar, berättar Arnstein Torgersen, driftsledare vid anläggningen på Krøderen norr om Oslo. Men vi ser en ökande marknad for kylhallar, inte minst till frysexportverksamhet. Vi har redan levererat kylhallar i detta segment där avsikten är att kyla produkter i minusgrader genom hela året slik at marknaderna kontinuerlig kan förses med färska produkter. Det är mycket att hämta ekonomiskt på att ha bättre kontroll över lagringsmöjligheterna, tillägger han.

 

 

PRODUKTUTVECKLING

 

Det är också viktig att jobba tätt tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. System för kontroll av temperatur och fuktighet er viktigt för många av våra kunder, säger Torgersen. Vi har även lösningar för «container-koppling» på byggnaderna så att vi snabbt kan etablera annan användning av våra hallar, t ex till verkstadsdrift eller underhåll av maskinparken.

 

Forskning och utveckling är viktigt för oss. Ofta har vi blivit kopierade och det tar vi till intäkt för att våra lösningar är bra. Vi jobbar tillsamman med ledande forskningsmiljöer och försöker att ligga ett hästhuvud före.

 

 

LEDANDE

 

Rubb har en betydande egenutveckling av lösningar för dig och ditt företag – genom våra bolag i Sverige, UK och USA har vi levererat otalige speciallösningar som fungerar fint även efter 25 - 30 år. Ta kontakt så at vi kan visa fram våra referensbyggnader.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Thermohall bildel lagerhall

CKS Bilservice AB

FX Type

 

Sundells Bil är ett familjeföretag som säljer Peugeot bilar och lätta lastbilar, Mc Cormic Lantbruksmaskiner och dessutom driver service av Ford personbilar.

 

 

Thermohall Bygning for bilservice

Knoks Bildeler AS

FX Type

 

Rubb har nyligen levererat två Rubbhallar typ FX till Knoks Bildeler AS i Sandnes. Rubb arbetade tillsammans med rådgivningsfirman Teknaconsult AS som bistod Knoks i upphandlingsprocessen.

 

 

thermohall Maritimt lagerhall

Vikenco

FX Type

 

Nyligen levererade Rubb en Thermohall till Vikenco på Aukra. Hallen är 15m bred x 30m lång och har dörr i sidan samt inre skiljevägg.