Gruvindustri / Mining

 

 

Rubb erbjuder den allsidighet som gruvindustrin behöver.

 

Det är få investeringar i byggnader som kan erbjuda samma totala flexibilitet du får med Rubb. Hyra, flytta, utvidga eller sälja vidare - alla möjligheter står alltid öppna för dig. Våra hallar är snabba att sätta upp och är en unik produkt

 

Vi har flera kunder som använder Rubb byggnader för att öka sin lagrings- eller produktionskapacitet. Rubb lagerhallar är ett effektivt alternativ till traditionella lagringslösningar. Vi levererar ventilerade, avfuktade och isolerade Thermohallar som kan anpassas till många olika ändamål. Rubb kan erbjuda luftiga, genomskinlig tak med rikligt med naturligt ljus, eller i motsatt fall, installationer som behöver vara helt säkra mot väder och ljus.

 

I tillägg till fördelen av lägre driftskostnader och snabb montering är Rubb lagerbyggnader tillräckligt flexibla för att i flesta fall kunna byggas direkt på existerande grund. Rubb kan således leverera ett flexibelt, billig och flyttbart lager, som har kort monteringstid och samtidigt har mycket lägre underhållskostnader än traditionella lagerbygg.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Lagerhall for entreprenør

Hæhre Maskinutleie AS

NV type

 

Rubb AB har leverat en Rubbhall typ NV som er 12m bred x 24m lång med 5m sidovägg.