Lagring och logistik

 

 

lagerhall

 

Rubb gör kundanpassade bygglösningar för näringslivet som passar mångfall och ständigt skiftande produktions-, lagrings- och logistikbehov. Våra lagerhallar är den ideella lösningen för att hjälpa företag i anpassning till nya expansionsplaner eller till att möta skiftande logistiska behov.

 

Rubb`s innovativa PVC-klädda högkvalitativa lagerhaller erbjuder väl beprövade lösningar för ett brett urval av varulager. Våra stora fria takspänn och väl genomskinliga tak ger en ljus och effektiv arbetsmiljö. Rubbhallar är byggda for att vara fullt flyttbara och kunna utvidgas för att möta ändrade behov.

 

Med Rubbs Thermohall kan man enkelt bygga en legerhall för mer krävande produkter, med tempererat klimat och fuktkontroll. 200 m2 till 20 000 m2 Kostnadseffektivt, smart och flexibelt.

 

Rubb industriella bulklagringshallar kan enkelt konverteras och anpassas till lagring av andra produkter och ge en mera flexibel lagerlösning.

 

Rubb lagertält är lätt anpassningsbara för nya transportörer och andre lastningsmetoder. Sidoväggar kan ändras för att bättre motstå sidobelastningar. Våra lagerbyggnader används till lagring av allt från biomassa till stål och kan även vara saltlager for lokala myndigheter.

 

I tillägg till lägre kostnader och snabb montering är Rubbhallar flexibla nog till att placeras på backen utsatt för varierande sättningar. De har klart lägre underhållskostnader än traditionella bulklagringsanlägg.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

LG  Rubb Thermohall bulk lager

LG Electronics

FX Type

 

Industrial isolerad tält samt Thermohall typ FX, monterad i Biskupice Podgórne / Wroclaw for LG Electronics.

 

 

thermohall hageutstyr Plasthall

Krifon

FX Type

 

Rubb har levererat en Rubb hall typ FX 25 m bred och 69 m lång med 6 m hög vägg till Krifon AS på kajen rätt utanför Larvik centrum.

 

 

Sartor Biloppretting Havne lager

Sartor Biloppretting

NV type

 

Rubb har nylig levererat en Rubbhall Typ NV till Sartor Biloppretting som finns i Straume utanför Bergen. Hallen er 12m bred x 18m lång med 4m sidovägg