Nödhjälpstält

 

 

Rubb nödhjälpstält och nödhjälpshallar transporteras enkelt och monteras snabbt vid nödsituationer över hela världen.

 

Rubbs nödhjälpshallar kan monteras med hjälp av lokal arbetskraft med enkla verktyg och lyftutrustning. Krav på fundament är enkla vilket tillåter montering på en rad olika underlag. Rubbs bärbara tält för nödsituationer monteras på några få timmar. De kan även demonteras, lagras och uppsättas igen for att möta nya nödsituationer på andra ställen. Rubb har prefabricerade hallar i ”softskin”-material som kan användas till boende vid nödsituationer, lagring av varor och utrustning samt som skydd för olika fordon mot extrema väderförhållanden.

 

Rubbs nödhjälpstält kan packas i fraktcontainers och kan transporteras i luften for fältuppdrag världen över.

 

Våra nödhjälpstält har många fördelar:

 

 • Transporterbart:
  Rubbs nödhjälpstält passar i ISO-containers och kan fraktas med flyg.
 • Låg vikt:
  Nödhjälpsbyggnader med aluminiumram är gott passande for flygfrakt.
 • Enkel montering – överallt:
  Rubbs nödhjälpstelt kan snabbt monteras med lokal arbetskraft och erfaret tillsyn. Våra tält kan enkelt monteras med enkla verktyg och utrustning. Alla delar är färgkodade för enklare identifiering och varje enhet kommer med detaljerade instruktioner.
 • Torr och trygg lagring:
  Rubbs egenutvecklade EFASS lagerhallar (20 m eller 25 m bredd och anpassad längd) erbjuder stor inomhus lagringsplats för ömtåliga varor och utrustning.
 • Varierande användning:
  Rubbs boendeenheter vid nödsituationer och fältuppdrag erbjuder skydd för personer, nödproviant, utrustning och fordon.
 • Hållbarhet:
  Mycket starkt PVC-material som er brandsäkert och UV-resistent. Varmgalvanisering av komponenter av stål och anodiserad aluminium säkrar lång livstid för ramverket.
 •