Ny VD for Rubb AB

 

 

Alexis Brundin VD Rubb AB

 

 

Alexis Brundin, tidigare Acting Manager för Cramo Adapteo i Norge, tillträder som ny VD för Rubb AB. Nuvarande VD Jan-Olof Magnusson blir kvar i företaget och kommer att gå in i en roll som säljare.

 


 

Alexis Brundin har en MSc inom ekonomi från Stockholms Universitet och har en bred erfarenhet av verksamhetsutveckling inom B2B. Med den bakgrunden tror vi Alexis kommer att kunna bidraga med god erfarenhet som stärker Rubbs affär i Sverige.

 

”Jag känner mig verkligen hedrad över att få förtroendet att lyfta Rubb till nästa nivå och jag ser fram emot att få bli en del av Rubbfamiljen. Rubb har en riktigt stark produkt i sin Thermohall™ och den passar perfekt in i en tid där flexibilitet, snabbhet och kostnadseffektivitet - utan att ge avkall på kvalitet - genomsyrar alla verksamheter”.

 

Rubb AB är en del av Rubb Group som levererar hallösningar över hela världen och har säten i Sverige, Norge, England, USA och Polen. Rubb i sin nuvarande form bildades under mitten av 1960-talet, men företagets historia sträcker sig tillbaka ända till början av 1900-talet.

 

 

Mer information lämnas av

 

 

Alexis Brundin

VD Rubb AB
tel +46 733 120 306