Lagerhall för akvakultur och fiskeri

 

 

Rubbs hallar för akvakultur är ett av marknadens mest erfarna företag inom området av flyttbara byggnader till fiskodling och andra verksamheter inom fisket.

 

Genom ett aktivt arbete med produktutveckling har vi i dag byggnader som anpassats efter det nordiska klimatet och som kan sättas upp längs hela kusten. Vi har levererat sådana plasthallar sedan företagets start i Rubbestadneset 1968.

 

 

Kyl- och fryshallar

 

Vårt patenterade koncept med isolering av glasull i celler utan köldbryggor ger en utmärkt utgångspunkt för kyl- och fryshallar avsedd för lagring av fisk och och liknande produkter.

 

I den ökade marknaden för kylhallar, speciellt inom fysexportverksamhet, kan vi erbjuda några av marknadens främsta lösningar. I våra hallar är det enkelt att kyla produkter till minusgrader året runt och vi hjälper därmed att se till att marknaderna kontinuerligt kan förses med färska produkter.

 

 

Produktutveckling

 

Vi arbetar tätt tillsammans med både våra samarbetspartners och kunder för att bättre utveckla användbara lösningar. System för saker som kontrollen av temperatur och fuktighet är bland annat områden där detta arbete haft stor fokus. Det går även att snabbt etablera annan användning för hallen om så behövs.

 

Forskning och utveckling är viktigt för oss. Vi har genom åren blivit kopierade många gånger just eftersom våra lösningar är så pass bra. Vi jobbar tillsamman med ledande forskare och försöker alltid att ligga steget före resten.

 

 

Ledande på marknaden

 

Rubb leder marknaden just eftersom vi har egenutveckling av lösningar åt våra kunder. Genom våra bolag i Sverige, Storbritannien och USA har vi levererat otaliga speciallösningar som fortsätter att fungera även 25-30 år senare. Ta kontakt med oss så kan vi visa våra referensprojekt och tillsammans kan vi sedan skapa kostnadseffektiv lösning för ditt företags behov.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Thermohall bildel lagerhall

CKS Bilservice AB

FX Type

 

Sundells Bil är ett familjeföretag som säljer Peugeot bilar och lätta lastbilar, Mc Cormic Lantbruksmaskiner och dessutom driver service av Ford personbilar.

 

 

Thermohall Bygning for bilservice

Knoks Bildeler AS

FX Type

 

Rubb har nyligen levererat två Rubbhallar typ FX till Knoks Bildeler AS i Sandnes. Rubb arbetade tillsammans med rådgivningsfirman Teknaconsult AS som bistod Knoks i upphandlingsprocessen.

 

 

thermohall Maritimt lagerhall

Vikenco

FX Type

 

Nyligen levererade Rubb en Thermohall till Vikenco på Aukra. Hallen är 15m bred x 30m lång och har dörr i sidan samt inre skiljevägg.