Bygg och anläggning – industrihall

 

 

Rubb kan erbjuda både tillfälliga och semipermanenta lösningar för industri- och konstruktionshallar, både stora och små. Dessa är perfekt för bland annat entreprenörbranschen och kan både skydda byggprojekt samt låta arbetet fortskrida under växlande vädertyper.

 

Vare sig det är maskiner eller medarbetare som behöver komma in under tak utomhus kan vi se till att detta inte bara sker snabbt och praktiskt utan även ekonomiskt. Med en av våra hallar behöver arbetet inte avbrytas eller påverkas av de eventuella väderförhållanden som uppstår, med eller utan varning. När nästa regnskur dyker upp kan en av våra hallar se till att detta inte blir något som skapar problem eller förhinder. Alla kan arbeta precis som de annars hade gjort och ingen arbetstid går till spillo.

 

Alla våra tillfälliga konstruktionshallar tillåter flyttning och återanvändning efter våra kunders behov. Så fort situationen förändras kan då hallen monteras ned för att byggas upp igen på annan plats. Vår lösning är mycket mer kostnadseffektiv än traditionella system som erbjuds för sådana projekt och kan snabbt och enkelt sättas upp på existerande arbetsplatser för att sedan plockas ned och flyttas vid behov. Oavsett om hallen flyttas till en annan del av byggarbetsplatsen eller en helt ny plats kommer en av våra hallar göra processen betydligt lättare än andra lösningar på marknaden.

 

Vi erbjuder flexibla och hållbara lösning för alla olika sorters projekt en byggarbetsplats kan tänka sig behöva tackla. Som en världsledande leverantör kan ni alltid lita på att hallen ni köper av oss av högsta kvalitet. Tveka inte att kontakta oss med några frågor om våra hallar och hur vi kan hjälpa er att skapa en bättre arbetsplats för era medarbetare.

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

ulstein betongindustri Konstruktion skydd

Ulstein Betongindustri

FXI

 

Ulstein Betongindustri AS har nyligen fått monterat en Rubbhall vid sin bas i Haddal. Hallen är ventilerad och levererad med en standard 4m x 4m skjutport.

 

 

Volda Maskin AS thermohall Bygg och anläggningshall

Volda Maskin AS

FXI

 

Rubb har levererat en lagerhall med 15m bredd x 21m längd med 5m sidovägg till Volda Maksin i Volda.

 

 

Straume Mesterbygg AS Plasthall

Straume Mesterbygg AS

FXI

 

Rubb har nyligen levererat en Rubbhall till Straume Mesterbygg AS i Straume utanför Bergen.