Flyghangar

 

 

Rubb är en ledande tillverkare och leverantör av både tillfälliga och permanenta dukklädda flyghangarer och faciliteter för flygfrakt. Våra konstruktioner passar även perfekt för underhåll av flyg och helikoptrar eller som lagerhallar inom detta område.

 

Högkvalitativa flyghangarer

 

Rubb har levererat specialdesignade och högkvalitativa flyghangarer och liknande konstruktioner till många flygplatser, flygbolag och servicebolag inom luftfart och militära organisationer. Alla av dem har märkt stora fördelar med dessa jämfört med andra på marknaden. Vår avdelning för luftfart har upprepade gånger levererat flexibla och kostnadseffektiva lösningar, snabbt och helt monterade, som fyller alla våra kunders behov. Rubbs hallar används idag av en rad företag inom luftfart, både civil och militär, för att skydda flygplan och helikoptrar och tillåter att underhåll och reparationer av dessa sköts utan brist på utrymme.

 

Funktionella flyghangarer

 

Rubb har med sina flyghangarer den bästa lösningen för lagring och underhåll av helikoptrar och flygplan. Oavsett om det handlar om civil eller militär verksamhet erbjuder vi funktionella lösningar för lagring av material och utvidgning av terminaler, tillfälligt eller permanent. Funktionalitet är väldigt viktigt för våra kunder och därför är det även väldigt viktigt för oss.

 

Rubb har de senaste 30 åren försörjt det brittiska luftförsvaret med lösningar för snabbt uppsatta militära flyghangarer, som en del i vårt EFASS-system (Expeditionary Forces Aircraft Shelter System). Nu levererar Rubb liknande lösningar även till försvarsmakten i Kanada, USA och Förenade Arabemiraten. Alla våra flyghangarer är designade för att utstå krävande förhållanden i konfliktområden. Många av våra hangarer används dessutom i Afghanistan. Se militära flyghangarer för mer information om vårt EFASS-system.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Luftfarts hangar

Røros Flyservice

FX Type

 

Rubb har levererat en Rubb Thermohall Type FX som flyghangar till Røros Flyservice AS. Hangaren er 30m bred x 30m lång med 6m sidovägg.