Gruvindustri / Mining

 

 

Rubb kan erbjuda företag inom gruvindustrin all den mångsidighet som branschen kräver. Det är få investeringar i byggnader som kan erbjuda samma totala flexibilitet du får med Rubb.

 

Vare sig det handlar om att hyra, flytta, utvidga eller sälja vidare, står alla möjligheter alltid öppna för de företag som använder sig av våra lösningar. Det är en unik produkt som går snabbt att sätta upp, och även ta ned för att sättas upp på ny plats om ni så behöver.

 

Förutom fördelen av lägre driftskostnader och snabb montering är Rubb lagerbyggnader tillräckligt flexibla för att i flesta fall kunna byggas direkt på existerande grund, även på underlag som betong eller asfalt. Detta betyder att vi kan leverera ett flexibelt, billig och flyttbart lager, som har kort monteringstid och samtidigt har mycket lägre underhållskostnader än traditionella lagerbygg.

 

Våra hallar byggs upp med varmgalvaniserat stål för att försäkra att ramverket inte drabbas av rost. Detta kan sedan skyddas ytterligare genom ett lager epoxyfärg. Slutligen täcks hela ramen med vår brandsäkra PVC-belagda polyesterduk. Designen är lika robust som den är flexibel och har erbjuder fler möjligheter än traditionella marknadslösningar.

 

En mängd olika företag använder våra byggnadskonstruktioner för att öka sin lagrings- eller produktionskapacitet. Rubb lagerhallar är ett effektivt alternativ till traditionella lagringslösningar och bjuder på många fördelar. Vi levererar ventilerade, avfuktande och isolerade Thermohallar som kan anpassas till många olika ändamål. Rubb kan erbjuda både luftiga, genomskinlig tak som kan släppa in rikligt med naturligt ljus och installationer som behöver i motsats vara helt säkra mot väder och ljus. Vad era behov än kan vara, tveka inte att kontakta oss så vi kan förklara hur en Rubb lagerhall kan anpassas efter era specifika behov.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Lagerhall for entreprenør

Hæhre Maskinutleie AS

NV type

 

Rubb AB har leverat en Rubbhall typ NV som er 12m bred x 24m lång med 5m sidovägg.