Hamnlager och Hammagasin

 

 

Rubbs lagerbyggnader för hamnområden är perfekt för lagring av alla oliker typer av bulkvaror och kan även specialdesignas för att tillgodose specifika hanteringssätt av material. Flytt av byggnaden eller utbyggnad av den i efterhand är både enkelt och kostnadseffektivt.

 

Byggnaderna konstrueras av stål som behandlats för att skydda mot rost och täcks sedan av en PVC-membranduk av mycket hög kvalitet. På detta sätt är de perfekt anpassade att användas i marina miljöer då de klarar av att hantera alla de väder och miljöförhållanden som kan uppstå.

 

En av våra hamnbyggnader kan täcka stora ytor under ett och samma tak. Det något transparenta taket släpper igenom ljus vilket betyder mindre krav på belysning inne i hallen och därmed en energieffektivare och bättre arbetsmiljö är vad man får i traditionella lagerbyggnader. Vid behov kan byggnaden enkel utbyggas eller flyttas till en annan plats.

 

Byggnaden kan anpassas efter en mängd olika varor som behöver lagras och fungerar till och med perfekt för material som är känsliga eller farliga. Genom att använda sig av vårt Thermohallkoncept kan byggnaden även utrustas med avfuktningssystem och en stor variation av utrustning för hantering av olika bulkvaror. Detta hjälper till att skydda värdefulla råvaror och material från tuffa klimatförhållanden i marina områden.

 

Rubbs byggnader används för maritim verksamhet världen över för att skydda produktionen vid verksamheter som skeppsvarv där arbetet måste fortsätta även i besvärliga väderförhållanden. Våra lösningar för maritima byggnader tillåter även system för servicearbete ombord på skepp och pråmar.

 

Våra maritima byggnadslösningar erbjuder bra förhållanden för lagring av material och underhåll på skeppsvarv såväl som ombord på skepp. De temperaturreglerande systemen vi har i våra hallar gör dem perfekt för lagring och hantering av råvaror och material i hamnmiljöer.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

 Maritimt Lagerbygg

Vikenco

FX Type

 

Nyligen levererade Rubb en Thermohall till Vikenco på Aukra. Hallen är 15m bred x 30m lång och har dörr i sidan samt inre skiljevägg.

 

 

Skipsverft plasterhall

Ulstein Verft

NV Type

 

Rubb AB har levererat en Rubbhall till Ulstein Verft som är en del av Ulstein Gruppen.

 

 

marine Lagerbygg

CCB Coast Base

NV Type

 

Rubb har levererat en Rubbhall typ NV 20m bred x 39m lång med 4m sidovägg till CCB Kustbas på Ågotnes..