Idrottshallar

 

 

Rubbs specialdesign av byggnader kan även anpassas till idrottshallar och är det perfekta alternativet för de som måste kunna användas för en rad olika sporter och idrotter. Våra konstruktioner håller väldigt hög kvalitet och

 

Design och flexibilitet är två väldigt viktiga ledord för oss och detta är något vi fullföljer från planläggningen till färdig konstruktion. Våra hallar är snabba att bygga upp och väldigt kostnadseffektiva. Detta har genom åren gett skolor, idrottslag och organisationen stora konkurrensfördelar. Vi kan leverera fotbolls-, handbolls och fleranvändningshallar till kunder över hela världen.

 

Rubbs idrottshallar utgörs av en stålram som täcks av ett starkt PVDF-täckt polyestermembran. Stålet vi använder behandlas för att skyddas mot rost och vara så hållbart som möjligt. Våra byggnader kan byggas på plats utan krav på specifikt markarbete. Designen har många fördelar, däribland snabbt konstruktionstid, lite underhåll och låga livskostnader. Eftersom vårt koncept inte kräver invändiga stolpar kan utrymmet användas till fullo. Takduken kan dessutom levereras i typer som släpper igenom naturligt ljus, vilket skapar en bättre inomhusmiljö och reducerar energibehovet vid användning.

 

Alla våra hallar kan designas helt individuellt och har inga begränsningar på storlek eller form. På så sätt kan en Rubb idrottshall användas för ett väldigt brett urval av idrotter och sporter. Vårt genomskinliga taksystem bidrar till en luftig känsla och tillåter utomhussporter att flyttas inomhus vid svåra väderförhållanden utan att offra de fördelar som kommer av att träna eller spela utomhus.

 

Kontakta oss gärna för mer information. Har ni väldigt specifika behov och undrar över hur dessa kan tillgodoses med vår design ska ni inte tveka att höra av er så vi tillsammans kan ta fram en design som uppfyller era krav på bästa möjliga sätt.

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Multi sports fabric building

Ipswich Academy

BVC Type

 

Rubb Buildings Ltd joined forces with construction giant Balfour Beatty to deliver a custom-made sports structure containing a mix of spaces as well as a main sports hall as part of a new £16m academy in Ipswich.