Lagring och logistik

 

 

lagerhall

 

Rubb gör kundanpassade bygglösningar för näringslivet som passar ett ständigt skiftande produktions-, lagrings- och logistikbehov. Våra lagerhallar är den ideala lösningen för att hjälpa företag som möter nya expansionsplaner eller skiftande logistiska behov.

 

Rubb`s innovativa PVC-klädda högkvalitativa lagerhallar erbjuder väl beprövade lösningar för ett brett urval av varulager. Våra fria takspann och genomskinliga tak ger en ljus och välkomnande arbetsmiljö. Rubbhallar är byggda för att vara fullt flyttbara och kunna utvidgas för ändrade behov. Våra hallar kan därmed växa tillsammans med ditt företag utan att du behöver bygga eller beställa helt nya lagerutrymmen.

 

Med Rubbs Thermohall kan man enkelt bygga en lagerhall för mer krävande produkter med tempererat klimat och fuktkontroll. Vi har lagerbyggnaden från 200 m2 till 20 000 m2. Vi garanterat att våra produkter är kostnadseffektiva, smarta och flexibla.

 

Rubb industriella bulklagringshallar kan enkelt konverteras och anpassas till lagring av andra produkter och ge en mera flexibel lagerlösning. Våra produkter är sällan bara en enda sak utan kan förändras under sin livstid för att vara anpassat efter era behov.

 

Rubb lagertält är lätt anpassningsbara för nya transportörer och andra lastningsmetoder. Sidoväggar kan ändras för att bättre motstå sidobelastningar. Våra lagerbyggnader används till lagring av allt från biomassa till stål och kan även vara saltlager för lokala myndigheter.

 

Förutom att våra lagerhallar kan skryta med lägre kostnader och snabb montering, är Rubbhallar flexibla nog att placeras på backar med olika sättningar. De har klart lägre underhållskostnader än traditionella bulklagringsanläggningar.

 

Om du vill veta mer om våra lagerhallar eller skapa en skräddarsydd lösning för dig och ditt företag, tveka inte att kontakta oss!

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

LG  Rubb Thermohall bulk lager

LG Electronics

FX Type

 

Industrial isolerad tält samt Thermohall typ FX, monterad i Biskupice Podgórne / Wroclaw for LG Electronics.

 

 

thermohall hageutstyr Plasthall

Krifon

FX Type

 

Rubb har levererat en Rubb hall typ FX 25 m bred och 69 m lång med 6 m hög vägg till Krifon AS på kajen rätt utanför Larvik centrum.

 

 

Sartor Biloppretting Havne lager

Sartor Biloppretting

NV type

 

Rubb har nylig levererat en Rubbhall Typ NV till Sartor Biloppretting som finns i Straume utanför Bergen. Hallen er 12m bred x 18m lång med 4m sidovägg