Militära hangarer

 

 

Rubbs militära hallserie är flyttbara och snabbt monterade hallar för flyg och helikopter, militära lagerhallar, luftfartshallar och solskydd. Alla Rubbs militära byggnader är designade för att kunna utplaceras och snabbt monteras var som helst i världen. Som världsledande leverantör av lagerhallar vet vi vad som krävs för att kunden ska bli nöjd varje gång!

 

Vi på Rubb erbjuder solida och underhållsvänliga militärhangarer till flygfälten, konstruerade i PVC, för att stödja försvarsbehov under svåra förhållanden. Våra produkter klarar de mest utmanande klimat och krävande terräng. Rubbs militärhangarer, militära utryckningshallar, militära lagerhallar, solskydd till luftfart, UAV hallar och försvarsverkstäder är alla fullt nedmonterbara för framtida uppdrag.

 

Vi har hangarer som skyddar stora och små militärflyg medan de är på marken. Rubb kan erbjuda lagerhallar för mindre flyg där de kan förvaras eller repareras innan det är dags att ta till luften igen. Förutom det har vi också snabbmonterade militärhangarer där alla fordon får plats, och hangarer kan snabb demonteras när den måste förflyttas till nästa stad eller land. Hos oss hittar du en helhetslösning för maskiner, fordon och personer. Våra verkstadshallar låter militären sköta sina reparationer på plats och vi våra EFASS Military Shelters kan byggas samman på flera olika sätt för en unik konstruktion till hela basen.

 

 

Rubb EFASS Range

 

EFASS (Expeditionary Forces Aircraft Shelter System) hallsortiment för militära byggnader är tillgängliga i tre bredder med olika portalternativ för att tillmötesgå underhåll av flyg med fasta vingar, rotorflyg och landfordon. Alla militära byggnader packas in i 20 fot ISO containers för global transport. Rubb har kompetens att möta dina militära byggnadskrav, vi har erfarenheter som du söker efter. Vi har en beprövad och pålitlig historik, med kunder som inkluderar Storbritannien, USA, UAE och kanadensiska styrkor.

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

 

Avinor military stroage building

Avinor lagerbygget

Lakselv

 

Avinor ved Banak Lufthavn, Lakselv har nylig tatt levering av en Rubb Hall Type FX 12m bred x 25m lang med 4,2m sidevegg.

 

 

helicopter hangar

25m military aircraft hangar

EFASS

 

The 25m EFASS is currently the largest military helicopter hangar in the EFASS range, specifically designed for maintenance of the MH-47 Chinook military helicopter.

 

 

military hangar

20m military aircraft hangar

EFASS

 

20.4m Rubb rapid deployed Military aircraft hangar soft walled temporary buildings to be specifically designed to comply with a very stringent military compliance matrix from the Royal Air Force.