Rubb Polen jobbar hårt för välgörenhet

 

 

Rubb Polen jobbar hårt för välgörenhet

 

 

Engagerade medarbetare hos Rubb har haft fullt upp med att samla in pengar och stötta den 26:e ”Grande Finale of the Great Orchestra of Christmas Charity”.

 


 

Söndagen den 14:e januari deltog Rubb Polen i ett sportevenemang på den lokala rallybanan i Łódź med syfte att samla in pengar.

 

Den som valde att donera pengar till Great Orchestra fick möjligheten att åka med som passagerare i Rubb’s Lancer EVO tillsammans med en professionell rallyförare.

 

Detta blev ett mycket lyckat och uppskattat event och kön av deltagare ringlade sig lång då pengarna från insamlingen går till att stödja en likvärdig tillgång till sjukvård för alla nyfödda barn.

 

Totalt samlades det in 20,000 polska Zloty vid evenemanget och världen över samlades det in över 81 miljoner. Den slutliga siffran kommer att presenteras i Mars.

 

Detta välgörenhetsevent pågår under en hel dag och organiseras av The Great Orchestra of Christmas Charity. The Orchestra hjälper sjuka barn med bidrag till vård och äldre kan få hjälp med olika typer av stöd inom vården.

 

Under fjolårets 25:e upplaga samlades det in ett rekordstort belopp om 105,570,801 polska Zloty.