Rubb levererar Thermohall

25m x 80m Thermohall, lagerhall, tälthall

 

 

Forskningsanläggning

 

 

Lagerhall monterad i södra Sverige.

 


 

Rubb fick under hösten äran att för kunds räkning leverera och montera upp en 25 meter bred och 80 meter lång Thermohall som idag används som lagerhall för att lagra olika typer av material. Viktigt i sammanhanget var att inomhusmiljön skulle vara fri från kondens och valet föll då på en 50mm tjock isolering.

 

Rubbs unika system Thermohall består av en flamskyddsbehandlad ytterduk av kraftig PVC, en kärna av obrännbar glasullsisolering instoppad i en lufttät ficka samt en självrengörande innerduk av PVC. Innerduken levereras i vit högglansfärg för att på bästa sätt reflektera ljuset i hallen och på så sätt bidra till en låg energiförbrukning och en god arbetsmiljö.

 

Detta lufttäta och isolerade ficksystem ger ett fullständigt fuktskydd där risken för köldbryggor minimeras. Systemet gör även att kondenseringen på ramarna minskar, vilket förbättrar effekten av isoleringen.

 

Thermohallen, med 6m höga ytterväggar, monterades direkt på en asfalterad yta. Lagerhallen levererades med en 7m bred och 6m hög vikport från Prido samt två gångdörrar och invändig belysning. Vill du veta mer? Kontakta vår ansvariga säljare: