Integritetspolicy

 

 

 

 

Integritet

 

Denna integritetspolicy beskriver hur Rubb använder och skyddar information du ger när du använder denna nätsida.

 

Rubb är forpliktigad att säkra att integriteten har tillvaratagits. Dersom vi ber dig om att ge upplysningar som du kan identifieras genom vid användning av denna nätsida, skall du vara säker på at det endast vill bli använt i samsvar med denna integritetspolicy.

 

Rubb kan ändra denne policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denne sida ofta för att säkra att du är nöjd med eventuella ändringar.

 

 

Vad vi samlar in

 

Vi kan samla in följande information:

 

  • namn og jobbtitel
  • kontaktinformation, inkluderat e-postadress
  • demografisk information som postnummer, preferenser och intressern
  • annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden

 

Vad gör vi med den information vi får in

 

Vi behöverer denna information för att uppfatta dina behov och ge dig en bättre service fram för allt av följande grunder:

 

Intern journalföring: Vi använder informationen för att forbättra våra produkter och tjänster. Vi kan sända reklam om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror du kan finna intressant genom att använda e-postadressen som du har uppgivit. Från tid till annan kan vi även använda informationen till att kontakta dig för marknadsundersökningar. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon, fax eller mail. Vi kan även använda informationen till att anpassa nätsidan efter dina intressen.

 

Säkerhet: Vi är forpliktigade att säkra att informationen är säker. För att förhindra otillåten tillgång eller vidareförmedling har vi fått på plats passande fysiska, elektroniska administrativa procedurer för skydda och säkra informationen vi samlar in på nätet.

 

 

Hur använder vi informationskapslar

 

En informationskapsel är en liten fil som ber om tillstånd att bli placerad i datorns hårddisk. När du är enig blir filen lagrad och informationskapseln hjälper till med att analycera webbtrafiken, eller låter dig veta när du besöker ett visst nätställe. Informationskapslar tillåter webbapplikationer att se dig som en individ. Webbapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet till dina behov, det du tycker om eller misstycker, genom att samla och komma ihåg information om dina preferenser.

 

Vi använder trafiklogg-informationskapslar för att identifiera vilka sidor som blir använda. Detta hjälper oss att analycera data om nätsidotrafik och forbättra våra nätsidor och anpassa de till kundens behov. Vi använder denna information till statistiska analyser och därefter avlägsnas dessa data från systemet.

 

Totalt sett så hjälper informationskapslar oss att gi dig en bättre nätsida genom att låta oss kolla vilka sidor du finner nyttiga och vilka du inte använder. En informationskapsel ger på inget sätt åtkomst till datorn eller information om dig annat än den information du väljer att dela med oss.

 

Du kan välja att axeptera eller avvisa informationskapslar. De flesta nätläsare axepterar automatiskt informationskapslar men du kan vanligtvis modifiera din nätläsare till att avvisa informationskapslar om du önskar. Detta kan dock hindra dig från att få full nytta av nätsidan.

 

 

Länkar till andra nätsidor

 

Vår webbsida kan innehålla länkar till andra nätsidor av intresse. När du har använt någon av dessa länkar och lämnar vår sida bör du vara uppmerksam på att vi inte har någon kontroll över den andra sidan. Därför kan vi inte vara ansvariga för skydd och integritet av den information du ger när du besöker sådana sidor. Du bör utvisa försiktighet och kolla integritetsskyddet som gjäller för den aktuella webbsidan.

 

 

Kontrollera dina personliga upplysningar

 

Du kan välja att begränsa insamling eller användning av personliga upplysninger på följande sätt:

 

  • När du blir tillfrågad att fylla i ett schema på nätsidan se då efter boxen som du kan klicka på för att indikera att du inte önskar att informationen skall användas av någon för direkt marknadsföring
  • Om du tidigare har avtalat att vi kan använda din personliga information för direkt marknadsföring, kan du ångra dig när som helst genom att skriva till: info@rubb.se

 

Vi vill inte sälja, distribuera eller hyra ut din personlige information till tredje part med mindre vi har din tillåtelse eller är pålagd genom lag att göra det. Vi kan använda din personliga information till att sända dig reklam eller upplysningar om tredje parter, något som vi tror du kan finna intressant om du berättar för oss att du önskar att detta skall ske.

 

Du kan be om upplysningar av personlig information som vi har om dig under Data Protection Act 1998. En liten avgift måste dock betalas. Om du önskar en kopia av informationen vi har om dig kan du skriva till oss.

 

Om du anser att den informastion vi har om dig är felaktig eller ofullständig, kan du skriva til eller maila oss så snart som möjligt på adressen ovanför. Vi vill omedelbart ändra dessa upplysningar därsom desse visar sig vara fel.